Historien bakom Söderåsens Wärdshus

Redan 1986 slog Jean Landström upp dörrarna på Söderåsens Wärdshus i utkanten av Billesholm i Skåne.

Med en stor nyfikenhet och en naturlig talang för matlagning så skulle drömmen bli sann att driva sitt egna värdshus och låta gäster ta del av hans recept.

Wärdshuset blev ett självklart val för gäster på grund av Jeans matlagning. Under åren som gått har han blivit ett välkänt ansikte i trakterna på grund av sin
gedigna kompetens när det kommer till konsten att laga fantastisk husmanskost.

Några av hans paradrätter är hans gås som serveras till Mårtengås samt hans
omtalade potatisgratäng för att nämna några. Är från området där Jean har varit som mest aktiv så har man inte missat honom eller hans populära mat, men har man väl ätit där så vill man återkomma vare sig man är från trakten eller ej.

Jean driver Söderåsens Wärdshus och erbjuder tillsammans med sin erfarna och härliga personal en fantastisk mat till gäster att ta del av matkonsten.

Wärdshuset erbjuder förutom matservering även lokaler för festligheter där man ges möjlighet att välja vilka av Jeans rätter som man vill bjuda sina gäster på. Med cirka 50 års erfarenhet som kock så är det inte konstigt att Jean och Söderåsens Wärdshus är väldigt populärt både för lunch, fest och konferens.

Förutom vår lunchbuffé som vi erbjuder varje vardag så håller vi ytterligare events under årets olika högtidsdagar. Vi erbjuder vi bland annat;

• Den traditionsenliga Mårtensgås-middagen
• Den uppskattande Morsdagsmiddagen
• Den minst lika viktiga Farsdagsmiddagen
• Det självklara och fantastiska Julbordet

Utöver de events vi har som är knutna till högtider så har vi även andra träffar och aktiviteter.
Exempelvis så håller vi varje år mellan maj och september i Eddys bilträffar. Dessa träffar sker en gång i månaden, den andra torsdagen i månaden.
Här har man möjlighet att se veteranbilar och veteranmotorcyklar, träffa likasinnade människor och känna gemenskapen och de delade intresset för just veteranbilar. Det erbjuds även kaffeservering, grill, sillamackor och mycket annat. Önskar ni veta mer om något av våra årliga events eller vill boka en plats på något av dem så tveka inte att kontakta oss. Ni når på på telefon: 042-726 54

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er! Ni når Wärdshuset enklast via telefon 042-726 54